Ce spun reprezentanții Consiliului Județean de transformarea Secției de Obstetrică și Ginecologie în spital!

dorin-birta-la-maternitate-botosaniReprezentanții Consiliului Județean au luat o decizie cu privire la propunerea prefectului Dan Nechifor privind transformarea Secției de Obstetrică și Ginecologie în spital. Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, Dorin Birta, Spitalul Județean nu renunță la Secția de Obstetrică și Ginecologie.

El spune că secția este finanțată asemeni celorlalte secții din cadrul Spitalului Județean, care primește buget pentru spital de grad III, iar o eventuală desprindere a acesteia ar duce la un grad inferior al spitalului.

like facebookConsiliul Județean nu ia în calcul desprinderea Secției de Obstetrică și Ginecologie de Spitalul Județean. Nu ar fi benefică această mutare, întrucât spitalul ar primi un grad mai mic. Au fost aruncate niște discuții ”, a menționat Birta

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a spus că va cere Ministerului Sănătății transformarea Secției de Obstetrică și Ginecologie în spital, întrucât secția este subfinanțată.

 

One thought on “Ce spun reprezentanții Consiliului Județean de transformarea Secției de Obstetrică și Ginecologie în spital!

  1. Mai Nichiforele, in calitatea ta de prefect pentru urmatoarele 2-3 luni, poti sa ne spui daca in fisa postului ai de rezolvat si probleme ale administratiei publice locale? Lasa-i pe cei indrituiti de lege – in speta Consiliul judetean- sa rezolve asemenea probhleme. Nu te mai burica de pomana, ca tot la biroul cel vechi vei ajunge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *