Aventură la volan! Un tânăr de 18 ani, fără permis, a băgat în spital o persoană după un accident

ambulanta accident noaptea botosaniAccident cu un rănit produs de un tânăr de 18 ani, fără permis. C. D. din comuna Vorona, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 56, în localitatea Poiana, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care autovehiculul a intrat în derapaj şi s-a izbit într-un alt autoturism, parcat.

like facebookÎn urma impactului, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Botoşani, care se afla langă autoturismul parcat, a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testatat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *