Deputatul Roxana Anușca renunță la politică și se apucă de afaceri. Ce business vrea să facă!

roxana-anuscaDeputatul Roxana Anușca Țurcanu, cea care va termina luna viitoare mandatul de parlamentar, va renunța definitiv la politică și se va apuca de afaceri.

Soția fostului lider PNL și fostului președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, vrea să își deschisă o patiserie.

Parlamentarul a anunțat deja înființarea unei firme, care va purta numele „Art & Food Home” SRL și care se va ocupa de producția și comercializarea de produse de casă.

like facebook„Urmează o perioadă de foc care sperăm să fie încununată de succes în momentul deschiderii oficiale! Prăjituri de casă, cozonaci, pâine, preparate tradiționale, murături… vor fi „brand-ul ” nostru!”, a spus Anușca Țurcanu.

Deputatul botoșănean nu are intenție- se pare- să se implice în administrarea abatorului familiei Țurcanu, Florea Carn.

2 thoughts on “Deputatul Roxana Anușca renunță la politică și se apucă de afaceri. Ce business vrea să facă!

  1. Draga Ruxana, parca erai un foarte bun profesor? Acum, cind salariile din invatamint sunt foarte bune, oare de ce optezi pentru o mizerie de patiserie care
    s-ar putea sa nu aiba succes?
    Iesirea din politica este explicabila. Cine te-ar mai vota pe tine dupa porcariile facute de sotul dumitale si dupa ce ai dormit 4 ani in sala de intrunire a Camerei Deputatilor? Zero barat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *