PSD Botoșani: Solicităm Guvernului eliminarea imediată a timbrului de mediu pentru că este o taxă ilegală

psd siglaPSD Botoșani face apel la Guvernul condus de Dacian Cioloș pentru anularea timbrului de mediu (taxei auto) care a fost declarat ilegal de Curtea Europeană de Justiție.

like facebookSolicităm Guvernului eliminarea imediată a timbrului de mediu pentru că este o taxă ilegală. Cu toate că timbrul de mediu a fost declarat ilegal în iunie 2016 de către Curtea Europeană de Justiţie, executivul de la București refuză în continuare să elimine această taxă. Românii nu pot avea bază în guvernul tehnocrat nici măcar să respecte deciziile instanţelor europene. De aceea, timbru de mediu este una dintre cele 102 taxe cuprinse în proiectul PSD” se arată în cererea adresată de PSD Botoșani.

 În Botoșani din 2014 până în prezent sunt peste 20.000 de persoane fizice și juridice care au plătit timbrul de mediu (taxa auto) și trebuie să-și recupereze banii.

 PSD Botoșani propune desființarea completă a timbrului de mediu pentru autovehicule. Este o măsură așteptată de mulți botoșăneni, o măsură pe care economia României și-o permite și o măsură pe care guvernul social-democrat o va pune în aplicare, daca va câștiga alegerile din iarnă.

  În urma aderării României la Uniunea Europeană, prevederile tratatelor constitutive, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.

 Sursa: comunicat PSD

 

4 thoughts on “PSD Botoșani: Solicităm Guvernului eliminarea imediată a timbrului de mediu pentru că este o taxă ilegală

  1. Lasati abureala politica trebuia ca acum la alegeri să veniti cu legea aprobată si taxa scoasă! aSunteti doar niste inselători ca smecherii din puscarii prin metoda accidentul ! vreti iar să ne pacaliti!

  2. Nebunilor! Timbrul de mediu a fost nascocirea guvernului Ponta 2! Ordonanta de urgenta a guvernului nr 9 /2013! Lasati vrajeala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *