Produse şi brand-uri noi în oferta showroom-ului de electrocasnice şi feronerie Castilio

castilio-botosaniSocietatea comercială Castilio anunţă introducerea unor noi game de produse de la producători de renume în cadrul noului showroom de electrocasnice şi feronerie din strada Pacea, nr.41.

Magazinul dispune acum de maşini de spălat rufe Electrolux, Samsung, LG, Daewoo şi Beko, dar şi cuptoare cu microunde Daewoo şi LG.

like facebookDe asemenea, în perioada 21 octombrie – 5 noiembrie 2016, Castilio a pregătit super preţuri la maşina de spălat rufe Daewoo la doar 859 lei, cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB la doar 325 lei şi multe alte oferte semnalizate în showroom.

Showroom-ul de electrocasnice şi feronerie Castilio are 500 de metri pătrați si comercializează: plite electrice şi pe gaz, cuptoare electrice şi pe gaz, hote, chiuvete şi baterii de bucătărie, cuptoare cu microunde, maşini de spălat vase, frigidere şi combine frigorifice, vase de gătit, vitrine pentru vin, maşini de spălat rufe, seturi de electrocasnice, feronerie, scule electrice şi multe alte electrocasnice.

Orarul de funcționare este între 08:00 și 18:00, de luni până vineri, iar sâmbata, între 08:00 și 13:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *