Noi demersuri pentru înființarea unei universități la Botoșani

comisie dialog social sindicate dan nechiforDirectorul Zonei Metropolitane Botoșani, Florin Egner, a cerut în ședința Comisiei de Dialog Social ca autoritățile județene să facă eforturi pentru înființarea unei universități la Botoșani. El a spus că astfel s-ar face o promovare a județului, unde ar ajunge și niște bani de la studenți.

like facebookAu venit medii universitare din Iași. Au venit și au spus că vrem să facem universitate la Botoșani și noi nu le-am oferit până acum o clădire. De ce nu facem asta, când vine Iașul la noi și numai nu ne roagă”, a spus Egner.
Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor,  a spus că va lua legătura cu reprezentanții universității din Iași, iar Consiliul Județean împreună cu Primăria Botoșani vor trebui să identifice un spațiu în acest sens.

 

One thought on “Noi demersuri pentru înființarea unei universități la Botoșani

  1. Pentru ce Nichifor ar trebui sa ia legatura cu Universitatea ieseana? Care-i chichirezul? Conducerea Universitatii ,,AL.I.Cuza” a fost prezenta la Botosani cu prilejul infiintarii Fundatiei ,, Laurian” tocmai in vederea sustinerii constituirii unei sectii externe cu 2-3 specialitati, cu conditia ca autoritatile locale sa puna la dispozitie o cladire corespunzatoare. Te-ai trezit a treia zi dupa Scripturi, mai Nichifore, ca mai trebuie sa dai un telefon. Pentru ce? Actiune, fratilor, nu tergiversare prin,, ascunderea capului in nisip”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *