Patru posturi vacante, scoase la concurs la ISU Botoşani

masini ISU BotosaniInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani organizează concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă a patru posturi, astfel:

–  un post de subofiţer administrativ principal în cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi;

–  un post de ofiţer specialist I în cadrul Serviciului Logistic;

–  un post de ofiţer I în cadrul Serviciul Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei (SPPEPP);

– un post de ofiţer III în cadrul Serviciul Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei (SPPEPP).

like facebookData limită de depunere a cererilor de înscriere pentru posturile de subofiţer administrativ principal  şi de ofiţer specialist I este 28 octombrie a.c., iar data limită de depunere a dosarelor este 04 noiembrie a.c..

Concursul pentru ocuparea postului de subofiţer administrativ va avea loc pe 21 noiembrie, iar pentru ofiţer specialist I pe 23 noiembrie.

Pentru cele două posturi de ofiţer din cadrul SPPEPP, data limită de depunere a cererilor este 2 noiembrie a.c., iar data limită de depunere a dosarelor este de  9 noiembrie a.c.. Concursul vor avea loc pe 25 noiembrie a.c..

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor sunt publicate pe pagina oficială a unităţii:  www.isubotosani.ro şi afişate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botoşani.

Informaţii despre organizarea concursului se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botoşani, la numărul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *