Nemulțumiri în PNL de la listele pentru parlamentare. Cine este persoana impusă de la centru

catalin flutur - PNL BotosaniPreședintele organizației județene a PNL, Cătălin Flutur, a anunțat din nou, vineri, că va renunța la funcția de conducere din partid, dacă se vor impune pe listele parlamentare din Botoșani candidați din alte județe. El a confirmat faptul că una din propunerile venite de la nivel central a fost aceea ca fostul ministru Sulfina Barbu să se regăsească pe un loc eligibil pe listele din județul Botoșani.

like facebookExistă o variantă de acest gen. Informația nu este falsă. Doamna fost ministru Sulfina Barbu la un moment dat a intrat în discuții pentru a fi repartizată pe lista de la Botoșani. Eu am susținut punctul de vedere al organizației, dar decizia finală aparține, conform Statutului, Biroului Politic Național. Dar atâta timp cât noi avem o opțiune de la Botoșani, una din etapele acestui proces de selecție a candidaților la parlamentare a fost depășită la Botoșani prin organizarea Consiliului de Coordonare Județean, cu niște voturi date”, a menționat Flutur.

Decizia finală privind listele de la Botoșani va fi luată luni. Liberalii botoșăneni strâng semnături prin care susțin lista de candidați stabilită în ședința din 1 octombrie.

 

One thought on “Nemulțumiri în PNL de la listele pentru parlamentare. Cine este persoana impusă de la centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *