Leo Grozavu, înaintea meciului cu Astra: Îmi doresc la acest meci să fie un arbitraj pe măsură

leo-grozavu-fc-botosani-patache-fulopAntrenorul FC Botoşani pun presiune pe arbitri înaintea partidei cu campiona României.

like facebookLeo Grozavu a spus că este convis că la partida, de luni seară, cele două echipe vor face spectacol şi se aşteaptă ca şi arbitri să fie pe măsură. Tehnicianul s-a plâns de arbitrajul de care a avut parte la partida cu Pandurii Târgu Jiu.

„Mă aştept la o partidă bună, cel puţin din partea noastră, ţinând cont că venim după un rezultat nefavorabil şi un joc modest. Întâlnim un adversar puternic, campioana României, o echipă cu jucători valoroşi, care a demonstrat la nivelul primei ligi că este un tehnician care ştie să îşi pună jucătorii în valoare şi să îi motiveze chiar şi în condiţiile în care ei trec printr-o perioadă de convulsie. Îmi doresc la acest meci să fie şi un arbitraj pe măsură. Sunt convins că cele două echipe vor fac eun spectacol fotablistic, dar îmi doresc ca şi arbitrii să participe la acest spectacol. Nu cum s-a întâmplat la ultima partidă”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botoşani şi Astra se va disputa, luni, de la ora 20.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *