Zeci de parazăpezi furate de pe marginea unei căi ferate din Botoșani

parazapezi-furateZeci de parazăpezi care erau utilizate la protecția căii ferate au fost furate de raza județului Botoșani. Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Trușești au fost sesizați, pe 17 octombrie, de către reprezentanții CFR despre faptul că, în urma reviziei căii ferate, între Halta C.F. Todireni și Halta C.F. Jijia s-a constatat lipsa a 70 de bucăți de panouri parazăpezi, care erau depozitate în zona terasamentului caii ferate.

like facebookDin cercetarile efectuate, a rezultat ca in  perioada 10 – 14 octombrie, doi cetateni din comuna Todireni, judetul Botosani ar fi gazduit patru barbati din comuna Voinesti, judetul Iasi cu varste cuprinse intre 23 si 57 ani banuiti de comiterea faptei.

Ulterior, la un depozit de materiale feroase din orasul Podu Iloaiei au fost gasite panourile – parazapezi, susceptibile a fi sustrase, acestea fiind deteriorate (presate si indoite). Cercetarile continua invederea stabilirii intregii situatii de fapt si luarii masurilor legale care se impun.

One thought on “Zeci de parazăpezi furate de pe marginea unei căi ferate din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *