FOTO Îmbulzeală pentru un loc de muncă: Sute de botoşăneni la Bursa locurilor de muncă

bursa-locuri-munca-absolventi-mall-1Sute de botoșăneni au participat, joi, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Pentru că numărul șomerilor participanți la bursa a fost mare, reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă au fost nevoiți să-i bage în incinta unei săli de la mall cu ajutorul unor bodyguarzi

like facebookTeodor Dimitriu, directorul AJOFM Botoșani, a declarat că la această dată există peste 600 de locuri de muncă numai în județul Botoșani, la care se adaugă alte 1300 de locuri în rețeaua Eures.

Atât ei, cât și agenții economici au un mare avantaj. Agenții economici care se angajează după data de 1 decembrie și fac parte din arealul subvenționat, primesc câte 900 lei timp de un an de zile, cu obligativitatea de a mai ține de șase luni locul de muncă. Din totalul de 2.800 de absolvenți de 2016, cu studii superioare și studii medii din județul Botoșani, s-au înscris la AJOFM doar 600, respectiv 25% din ei. Ori nu au vrut, ori nu au fost informați sau au reușit foarte mulți la facultate”, a menționat Dimitru.

La acțiune au fost invitate și autoritățile locale, însă nu s-au prezentat.

bursa-locuri-munca-absolventi-mall

bursa-locuri-munca-absolventi-mall-3

bursa-locuri-munca-absolventi-mall-2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *