Victor Construct: Firma a suferit prejudicii financiare mari în cazul teatrului. Prejudiciile, direct imputabile fostului primar

teatrul mihai eminescu- botosani 001Reprezentanții societății Victor Construct susțin că firma a suferit prejudicii financiare mari prin neimplementarea proiectului privind reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu”, precum și prejudicii de imagine. Aceștia spun că din august 2014 și până în prezent societatea a trimis zeci de adrese în care s-au semnalat numeroasele probleme de proiectare precum și atenționări repetate privind starea gravă de deteriorare a structurii de rezistență a clădirii, însă s-a bătut pasul pe loc și nu s-a întâmplat nimic pentru găsirea unei soluții viabile.

like facebookPractic există un pericol iminent ca o clădire monument istoric amplasată în centrul orașului să se prăbușească oricând. Și totul după 28 de luni de la demararea proiectului, timp în care s-a bătut pasul pe loc și nimic concret nu s-a întâmplat pentru găsirea unei soluții viabile. Anunțăm autoritățile responsabile  cât și opinia publică că firma a suferit prejudicii financiare mari prin neimplementarea proiectului precum și prejudicii de imagine”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției de firma Victor Construct.

Ei spun că fostul primar Ovidiu Portariuc se face direct responsabil  de situația respectivă.

Pentru toate acestea ne declinăm responsabilitatea atâta vreme cât în perioada mandatului de primar al dlui. Ovidiu Iulian Portariuc au avut loc zeci de întâlniri și ședințe în care s-au făcut promisiuni, s-au căutat soluții și până la urmă nu s-a întâmplat nimic. Clădirea se degradează în continuare sub nepăsarea generală. În opinia noastră, domnul ex-primar Portariuc, a fost direct responsabil de luarea unor decizii adecvate. Atâta vreme cât nu a făcut-o, prejudiciile financiare aduse firmei cât și locuitorilor municipiului Botoșani prin blocarea acestui proiect îi sunt direct imputabile”, se mai precizează în comunicatul semnat de patronul Victor Construct, Victor Mihalachi.

 

3 thoughts on “Victor Construct: Firma a suferit prejudicii financiare mari în cazul teatrului. Prejudiciile, direct imputabile fostului primar

  1. Cine a facut studiul de fezabilitate,proiectul de reabilitare?De ce nu s-au prevazut toate detaliile de catre „specialisti”?E usor a scrie versuri….

  2. Mai Victoras, ai inceput campania electorala in favoarea PNL-ului? Din sustinerile tale se vede treaba ca habar n-ai care sunt reglementarile care guverneaza un proiect cu finantare europeana. Asa crezi tu ca la orice adresa a ta, Primaria trebuie neaparat sa vina cu banii in genunchi la tine??
    Pune-te cu burta pe carte ca esti cam depasit de vreme si de vremuri!

  3. el strica tot pe unde trece! alo dna si anaf bt mai treceti putin prin actele acestuia care face lucrurile care sa darama!anaf lasati smecheria si faceti-va treaba! daca nu macar cei de la bucuresti sa vie in control! au ce gasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *