Tupeu maxim! Descoperire surpriză în bagajele unui bărbat care a fost băgat după gratii

detinut-dupa-gratii-celule-penitenciarUn bărbat a dat dovadă de un tupeu maxim în momentul în care a mers la Penitenciarul Botoşani pentru a fi încarcerat. Acesta şi-a pus în bagajele aduse de acasă și a intrat în unitatea de detenție cu o cantitate foarte mare de țigări.

Iulian S., de 34 de ani, avea în geantă nu mai puțin de 900 de pachete de ţigări produse în Republica Moldova şi le-a depus în unitatea de detenţie.

like facebookŢigările au fost descoperite în cadrul unei percheziţii efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani şi care îl viza pe un coleg de-al lui.

Anchetatorii au verificat bagajele deţinuţilor aflate într-o magazie, iar în cele ale lui Iulian S. au fost depistate ţigările marca Plugarul. În trei ani după încarcerare, deţinutul reușise să consume din proviziile din bagaje doar 280 de pachete.

După marea descoperire, au fost sesizați procurorii, care au deschis un nou dosar penal pe numele deținutului. Țigările au fost consficate, printr-o decizie dată de judecătorii Tribunalui Botoşani, în urmă cu câteva luni.

2 thoughts on “Tupeu maxim! Descoperire surpriză în bagajele unui bărbat care a fost băgat după gratii

  1. Apropo pe unde le-a introdus? Nu gardienii erau cei care faceau greva si care au ob tinut salarii de merit pentru ca ,, chipurile,, aveau salarii mici? Gardienii primescsi si ei dosar penal? 900 pachete=90 cartuse=aprox. un bax. Orb daca erai tot iti dai seama la un control doar vizual cand cineva trece de tine cu 90 de cartuse de tigari. Dl. comandant coruptia este in floare in penitenciar. Dorim sa vedem rezultatele acestei anchete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *