Accident de muncă la o societate din Botoșani. Un bărbat a fost accidentat în zona gâtului

barbat targa ambulanta upuAccident de muncă, marți dimineață, la o societate din Botoșani. Salariatul Simionescu Constantin Dan, în vârstă de 37 de ani, angajat ca maşinist la instalaţiile de preparat şi turnat beton şi mixture asfaltice la societatea Transporturi Auto S.A. Botoşani, cu o vechime la locul de muncă de patru ani, în timp ce efectua deblocarea clapetei interioare la un malaxor, a fost surprins şi accidentat in zona gâtului de aceasta din cauza întreruperii funcţionării generatorului de curent care alimenta utilajul.

like-facebookConform comunicării făcută de angajator, lucrătorul a suferit o plagă in zona bărbiei mai multe excoriaţii şi contuzii in zona gâtului şi a fost fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate.

Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând  ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia”, se arată într-un comunicat al  ITM Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *