Consilieri locali și funcționari din Primărie, chemați la DNA în dosarul concesiunii de la mall

consiliul local botosani siglaConsilieri locali și funcționari din Primărie au fost chemați la DNA Suceava pentru a fi audiați în dosarul concesiunii terenului pe care a fost construit Uvertura Mall.

Este vorba de consilieri locali care au făcut parte din structura deliberativă a municipiului în perioada 2008- 2012 și care au fost citați în calitate de  suspecți.

De asemenea, în fața procurorilor se vor afla și mai mulți angajați din conducerea Primăriei care au semnat documentele prin care terenul de la intersecția Căii Naționale și strada Grivița a fost cedat firmelor lui Dănuț Prisecariu.

Procurorii DNA au efectuat, vineri, două percheziţii ce l-au vizat pe primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. Anchetatorii au descins la locuinţa acestuia din cartierul Alfa Land, dar şi la biroul din Primărie.

like facebookDe asemenea, și societatea care administrează hotelul Rapsodia, condusă de soţia primarului Cătălin Flutur, a fost ținta procurorilor.

Ancheta ar viza fapte din perioada 2006-2012, când, în calitate de primar, acesta a semnat documente pentru concesionarea unui teren de 4.668 mp omului de afaceri Dănuţ Prisecariu pentru construcţia Mall-ului. Prejudiciul se ridică la 2 milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *