FOTO Două eleve lovite pe trecerea de pietoni de o maşină

accident-logan-bulevard2Două eleve au fost victimele unui accident rutier petrecut, miercuri dimineaţă, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani. Evenimentul s-a petrecut în faţa Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Mavromati, când un autoturism Dacia Logan, ce circula dinspre Botosani Shoping Center spre Judecătorie, le-a acroşat pe cele două adolescente, de 16 şi 17 ani ce se îndreptau spre liceu.

like facebook Şoferul, Florentin Lazăr de 43 de ani, a spus că fetele aveau umbrelă şi nu s-au asigurat deloc la traversarea străzii, iar el nu a mai putut evita impactul. Victimele au fost transportate la spital fiind rănite uşor, iar poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

7 thoughts on “FOTO Două eleve lovite pe trecerea de pietoni de o maşină

  1. Ady. Traversarea strazii se face prin loc marcat iar in lipsa acestuia pe la colt de strada. DAR : pietonul este obligat ca la traversarea strazii sa se asigure intai din partea stanga apoi din dreapta , ( e valabil indiferent pe ce trotuar te afli) sic.,daca nu vine niciun autovehicul si traversezi strada in pas vioi. Nu treci ca gasca , nu te uiti ca curca’n lemne, nu vorbesti la telefon ,nu mergi ca la promenada cu capul in nori sau ca la scoala cand nu stii lectia cu capul in jos si nu treci ca vita cand aude muzica( apropo de casti). In fond si pana la urma urmei este vorba de viata ta .Ala plateste, da tu poti sa ramai cu sechele toata viata. Si atunci sigur vei zice: Oare de ce am fost asa cascat si nu m-am uitat pe unde si cum calc ????? Apoi, nici nu prea va grabiti sa ajungeti la ore la fix.

  2. Am observat că atunci când plouă nici un vajnic polițist de la rutieră nu dirijează dimineața circulația. Au oare interzis sa muncească când ploua??? În Anglia stau cu pelerine de ploaie non stop în intersecțiile aglomerate.
    Poate îi intrebați pe cei din conducerea IPJ și pe aia din ATOP care nu știu cum dracu nu își pun problema asta (ori nu-i duce bibilica ) ! !!! Sau la noi se numesc” polițiști de vreme bună „

  3. Ce sa dirijeze polițistul în fata spitalului de pediatri? Nu fiți ridicoli. Iar circulația din Botoșani nu e ca cea din Anglia.

  4. Vorbiti ca sa va aflati in treaba. Știti bancul acela: cu Ițic :la război și noaptea împușcă? Dar cand ploua dă (cortel)umbrelă? Uitati-va dimineața la ora 7.30- 8.00 cand încep școlile ce trafic este la intersecția de la pediatrie! Când plouă oamenii își duc copii cu mașina sa nu ajungă uzi la școală . Păcat ca în Botoșani nu avem metrou sa nu „gatuim”circulația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *