Un om de afaceri din Botoşani, prezent la nunta lui Gabriel Cotabiţă

Robert Ducu şi Liviu Sorinel, alături de Gabriel Cotabiţă şi soţia acestuia
Robert Duduc şi Liviu Sorinel, alături de Gabriel Cotabiţă şi soţia acestuia

Un om de afaceri din Botoşani a fost prezent la nunta cunoscutului cântăreţ de muzică uşoară Gabriel Cotabiţă, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în clubul Fratelli din Bucureşti.

Este vorba de patronul reţelei de jocuri de noroc KR Games şi al restaurantului Maria Magnetic Place, Robert Duduc.

Gabriel Cotabiță și Alina, aleasa sa, au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, duminică,după ce în 29 septembrie au spus “Da” la Primăria Sectorului 1. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Mihai Vodă din București, iar nașii cuplului au fost Delia și Răzvan Munteanu.

Nu am văzut atâtea vedete pe metru pătrat în viața mea”, susține, cu satisfacție, Robert Duduc.

like-facebookCotabiță a avut un costum de 2000 de euro, creat de Alexandru Ciucu, iar mireasa a strălucit la propriu și la figurat într-o rochie care a avut 3000 de cristale aplicate. Fericiți, mirii au trecut cu bine peste emoțiile simțite în lăcașul de cult și s-au destins la petrecerea dată în clubul Fratelli, care a primit o față nouă pentru cei 250 de invitați ai cuplului.

Robert Ducu şi Liviu Sorinel, alături de Delia Matache şi soţul acesteia
Robert Duduc şi Liviu Sorinel, alături de Delia Matache şi soţul acesteia

Alături de artist și proaspăta sa soție au fost și persoane publice, precum Mugur Mihăescu, Silvia Dumitrescu, Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu, Antonia, Alex Velea, Mirabela Dauer, Adrian Năstase, Andreea Esca, Tudor Turcu (X Factor), Ianna Novac, Mihai Pocorschi, Radu Groza, dar și cei mai buni prieteni al lui Cotabiță, printre care și botoşăneanul Sorinel Liviu, pe care cântărețul îl știe de mai bine de 20 de ani și cu care a colaborat în mai multe spectacole din zona Moldovei.  Prietenul artistului s-a pozat cu vedetele invitate și a arătat cât de bine s-a simțit toată lumea prezentă la petrecere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *