Președintele CJ despre angajații de la Nova Apaserv: Acolo trebuie să fie angajați de specialitate, nu că a fost pila mai știu eu cui

costica macaleti in biroul de la Consiliul Judetean BotosaniOrganigrama Nova Apaserv va suporta modificări, anunță președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți. Acesta spune că urmează o evaluare a angajaților societății, după ce s-au vehiculat zvonuri că la operatorul de apă ar fi fost angajate în ultima perioadă persoane fără studii de specialitate, ”pe pile”.

like facebookOrganigrama de la Nova Apaserv va suferi o modificare importantă, logică și la obiect. Acolo trebuie să fie angajați de specialitate, nu că a fost pila mai știu eu cui. Și pe mine mă revoltă o astfel de situație. Consiliul de Administrație va da o dispoziție conducerii Nova Apaserv, care să facă o evaluare și să vadă cum s-au făcut angajările și ce se petrece acolo. Nova Apa nu se ocupă cu actiovități de bibliotecă sau mai știu eu ce. Se ocupă cu apă- canal și trebuie să avem specialiști în acest domeniu, inclusiv specialiști în achiziții publice, juriști foarte buni”, a menționat Macaleți.

Șeful CJ susține că CA de la Nova Apaserv va trebui să  facă regula în ceea ce privește angajații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *