Femeie rănită din cauza unui șofer din Botoșani care s-a urcat băut la volan

accident11-300x168Un accident soldat cu rănirea unei femei a avut loc joi, la Câmpulung Moldovenesc din cauza unui șofer băut. În timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat de 49 de ani, din județul Botoșani, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 66 de ani, din comuna Pojorâta, oprit la o trecere de pietoni semaforizată, intrând în coliziune față-spate cu acesta.
like-facebook
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 59 de ani, din comuna Pojorâta, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, care, a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 66 de ani și de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 49 de ani, după care la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, susțin polițiștii suceveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *