O nouă stație de taxi în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

taxiComisia de sistematizare a circulației rutiere din municipiul Botoșani a făcut ordine în una dintre cele mai întrebate stații de taxi din municipiu. Este vorba de stația de taxi de lângă Biserica Sf. Gheorghe, care va fi doar de zece locuri și nu de 15 câte erau până acum. Mai mult, staționarea taximetrelor va fi permisă doar pe partea dinspre biserică. Măsura a fost luată pentru a descongestiona intrarea în Piaţa Centrală, dinspre strada Victoriei.
În schimb, s-a decis înfiinţarea unei noi staţii de taxi, cu cinci locuri, la intrarea în Piaţa Mare, dinspre strada Ion Pillat.

like facebook Într-o şedinţă anterioară am luat decizia înfiinţării unei staţii pentru taximetre. Este vorba de accesul în Piaţa Mare, dinspre strada Ion Pillat, pentru a descongestiona staţia de taximetre din dreptul Bisericii Sf. Gheorghe. În şedinţa de marţi am luat decizia montării unui indicator cu Oprirea Interzisă pentru a permite accesul în Piaţa Centrală pentru cei care au nevoie de acest acces, inclusiv maşinilor Urban Serv, care deservesc zona pentru ridicarea deşeurilor”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *