FOTO! Patru persoane au ajuns cu mașina într-un copac. Două au fost duse de urgență la spital

accident-zvoristea-suceava-1Patru persoane au ajuns, marți, cu mașina într-un copac, în localitatea suceveană Zvoriștea, pe DN2 A. Acestea se aflau într-un autoturism cu numere de Botoșani. Șoferul pierduse controlul volanului și s-a izbit în pomul de la marginea drumului.

Modulul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit pentru salvarea victimelor. În autoturism se aflau 4 persoane, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, doar pasagerul din dreapta faţă se mai afla în habitaclu, acesta fiind încarcerat. S-a trecut la extragerea victimei (un bărbat în vârstă de 68 de ani), după care aceasta a fost preluată de către ambulanţa SMURD TIM.
accident-zvoristea-suceava-2
O a doua victimă, o femeie în vârstă de 66 de ani, a necesitat transport către Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluată de către o ambulanţă SAJ. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la unitatea medicală de urgenţă.like-facebook

Până la sosirea modulului SMURD, primul ajutor a fost acordat victimelor de către col. Ţipişcă Radu – şef Serviciu Prevenire ISU Suceava şi de către echipajul de pe autospeciala CBRN, care se întorceau la o misiune din judeţul Botoşani.accident-zvoristea-suceava-3

Ofiţerul ISU a fost cel care a acordat primul ajutor şi în urma accidentului de vineri 23.09.2016, de la Călugăreni, comuna Adâncata, unde a fost implicată o ambulanţă SMURD.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *