FOTO Protest al factorilor poştali din Botoşani. Vezi ce solicită!

protest-factori-postali1Factorii poştali din Botoşani au declanşat, marţi dimineaţă, o acţiune de protest.
Membrii sindicatului susţin că de şapte luni nu li s-au rezolvat revendicările.
Acestea constau în majorarea cu 200 de lei a salariilor, obligarea conducerii companiei, de către ministerul comunicaţiilor, de a creşte veniturile şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.
like facebookSindicaliştii susţin că vor solidariza cu proteste lucrătorilor din penitenciare şi vor participa la acţiunile lor de protest precum şi ale altor sindicate care vor solicita creşterea nivelului de trai.
protest-factori-postali„Este o formă de protest prin întreruperea programului de muncă timp de jumătate de oră, de la 8.30 la 9.00, datorită nemulţumirilor tuturor membrilor de sindicat referitor la conducerea companiei. Dacă în luna mai am ieşit în stradă, am avut miting la Bucureşti, având o serie de revendicări, însă numai una singură a fost rezolvată. Este vorba despre modificarea legii serviciilor poştale prin care s-a hotărât acordarea de înlocuitori pentru agenţii poştali din mediul rural. Celelalte revendicări sub nici o formă nu au fost agreate de către conducerea companiei şi ministerul comunicaţiilor”, a declarat Constantin Ispir, lider de sindicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *