Fost absolvent de seminar condamnat pentru droguri

cannabis tigara drogUn fost absolvent de seminar a fost condamnat pentru trafic de droguri după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un pachet de droguri. Botoşăneanul Costin Başag s-a ales cu doi ani, cinci luni si 10 zile de închisoare cu suspendare.

Prietenul lui, Victor Constantin Luca a fost trimis dupã gratii pentru trei ani si douã luni cu executare. Cei doi traficanti au fost prinsi în timp ce voiau sã ridice, de la Postã, un colet cu “marfã”.
În noiembrie 2015, politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT -Serviciul Teritorial Vaslui, au reusit anihilarea unui traficant de droguri din Iasi. Costin Basag, distribuia substante de risc (etnobotanice si alte prafuri) în campusurile universitare din Iasi, inclusiv în judetul Vaslui. Traficantul a fost prins în flagrant, retinut si arestat, la propunerea DIICOT Vaslui, alãturi de Constantin Victor Luca. Cei doi traficanti de droguri prinsi în timp ce ridicau un colet cu “marfã” de la postã si-au primit condamnarea.

like facebookCostin Basag a fost prins, în flagrant, la Posta din Iasi, când ridica un colet în care se aflau 140 de grame de prafuri. A fost imediat retinut si prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivã pentru 30 de zile. Judecãtorii vasluieni au admis propunerea DIICOT Vaslui. Basag a intrat în atentia politistilor de la SCCO Vaslui în luna mai, 2015, dupã ce o tânãrã din Vaslui a ajuns în comã la CPU din cadrul Spitalului Judetean, în urma consumului de substante halucinogene. Cercetãrile fãcute de politistii vasluieni au ajuns pânã la Costin Basag, în Iasi. Acesta a fost monitorizat si prins în flagrant.

Sursa: vremeanouă.ro

One thought on “Fost absolvent de seminar condamnat pentru droguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *