Producătorii agricoli se plâng de samsari: În piață, toți se dau producători

producatori-agricoliProducători agricoli botoșăneni, care își vând produsele în Piața Mare s-au plâns, vineri, la prefect de samsari. Printre nemulțumiți sunt și producători din Dumbrăveni, Suceava, care își valorifică produsele în Botoșani. Aceștia au spus că samsarii ar trebui să aibă standuri separate de ale producptorilor.

Comercianții să aibă rolul lor și noi să avem rolul nostru. Ne încurcăm și nu știm care sunt oile albe și cele negre. În piață, toți se dau producători. În schimb, îi găsești la cules țelină când plouă. Este o problemă”, a spus un producător.

Ei s-au plâns și de condițiile din piață.

 Încercăm să producem legume cât mai naturale. Ne străduim să aducem produse cât mai nune, în schimb nemulțumirea este cum le vindem, în ce condiții le vindem, cu picioarele în apă, cu toate că plătim taxe la piață”, a spus un alstul.

Ei și-au prezentat produsele într-o ședință care a avut loc la Prefectură.

 

One thought on “Producătorii agricoli se plâng de samsari: În piață, toți se dau producători

  1. Iata un alt exemplu din care rezulta ca actualul primar doarme in Primarie.Oamenii se adreseaza direct Prefectului pentru ca la administratia pietei probabil ca samsarii sunt protejati, iar primarul nu face absolut nimic pentru oamenii urbei. Asa este, producatorii trebuie sa aiba un sector al lor . Samsarii nu au ce cauta in piata. Ei trebuie indrumati sa-si deschida mici afaceri si sa figureze drept comercianti, nu producatori. Se vede cu ochiul liber cum evazionistii cumpara saci cu legume en-gros, ii separa pe categorii si ii vind in calitate de producatori. Halal primar v-ati ales!
    Halal primar v-ati ales!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *