Botoșănenii au preluat și județul Suceava pentru campania “Let’s Do It, Romania!”

lider sindical Primaria Botosani, Paul VieruSâmbătă, 24 septembrie, este declarată din nou, pentru a cincea oară, ziua curățeniei în toată țara. Cu mic, cu mare, botoșănenii sunt invitați să iasă din casă pentru a arăta, nu doar că au cel mai curat județ, dar mai ales că se pot mobiliza cel mai bine la o mișcare națională. Până acum, la ultimele două ediții desfășurate, județul Botoșani a fost fruntea în ceea ce privește numărul persoanelor care s-au implicat în campania “Let’s Do It, Romania!”.

Drept urmare, în premieră anul acesta, coordonatorul campaniei “Let’s Do It, Romania!” pe județul Botoșani, Paul Vieru a preluat frâiele campaniei și la nivelul județului Suceava.

“Mi s-a propus să preiau și județul Suceava deoarece fostul coordonator de acolo renunțase. Am acceptat luând-o drept o provocare. Din fericire, am găsit câțiva voluntari și acolo și legătura cu autoritățile funcționează foarte bine. Vom supraveghea ceea ce se întâmplă la Suceava tot noi, asta ca titlu de noutate. Nu va fi foarte ușor, dar ne-am dorit ca și vecinii noștri să aibă parte de marea curățenie”,   a declarat Paul Vieru, coordonatorul județean al campaniei “Let’s Do It, Romania!” la nivelul județului Botoșani.

Așadar, sâmbătă, începând cu ora 9.00 și până spre ora 16.00, botoșănenii și sucevenii, ca tot ceilalți cetățeni ai României, vor fi implicați în cea mai mare campanie de mediu dintotdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *