Municipalitatea vrea să facă ordine cu privire la circulația mașinilor ”Școala” pe străzile din Botoșani. Ce măsuri se vor lua!

masina scoalaCirculația mașinilor școală pe străzile din municipiu Botoșani va fi reglementată. Viceprimarul Cosmin Andrei spune că în ședința Comisiei de sistematizare de săptămâna viitoare se va propune ca mașinile școală să circule doar într-un anumit interval orar pe străzile cele mai aglomerate din municipiu. Asta după ce mai mulți cetățeni au cerut la audiențe, dar și în sesizările depuse la Primăria Botoșani, să se ia măsuri cu aceste mașini, care la orele de vârf îngreunează circulația celorlalte mașini aflate în trafic.

like facebookDin discuțiile avute cu cetățenii în cadrul audiențelor de la Primăria Botoșani s-a desprins ideea necesității reglementării circulației mașinilor școală, îndeosebi pe arterele cele mai circulate din municipiul Botoșani, la orele de vârf, acolo unde autoturismele școală îngreunează traficul rutier. Vom spune atenției comisiei de sistematizare reglementarea acestei situații, dacă ne va permite cadrul legal”, a declarat Cosmin Andrei.

Restricții vor fi impuse pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”, dar și în zonele din vecinătate Școlii 11 Botoșani, Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, unde, susține viceprimarul, arterele sunt foarte înguste iar prezența mașinilor școală.

 Propunerea va fi ca aceste mașini să nu circule la primele ore ale dimineții, dar nici în jurul orei 16,00,  adică atunci când traficul este mai agșomerat.

2 thoughts on “Municipalitatea vrea să facă ordine cu privire la circulația mașinilor ”Școala” pe străzile din Botoșani. Ce măsuri se vor lua!

  1. papagal…cum sa ingradesti drepturile unui om de a circula prin oras ca incurca niste smecheri..care se grabesc. ce nu toti platesc aceleasi dari la stat si alte taxe sa primeasca vicele salariul la timp?el a facut scoala in padure?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *