Cadouri pentru copiii de la Grădiniţa din Mitoc

gradinita mitoc cadouri psdOrganizația Județeană a Femeilor Social Democrate continuă acțiunile caritabile destinate celor mici, ieri fiind rândul copiilor de la grădinița din comuna Mitoc să aibă parte de momente pline de bucurie.

Prezenţa femeilor social democrate la Mitoc a venit în urma unei acţiuni interne mai ample. Conducerea a transmis tuturor doamnelor din organizaţie intenţia lor, demers care s-a concretizat în colectarea unor jucării. De asemenea, pe lângă acestea, au fost achiziţionate şi jucării şi jocuri noi. Doamnele social democrate au dăruit celor 52 de copii, jocuri creative, puzzle-uri, jucării de pluș, căsuțe de construit, păpuși, figurine sportive, trenuleţe, dar și alte jucării.

like facebook „Vizita de ieri a fost menită pentru a veni atât în sprijinul copiilor, cât şi în sprijinul educatorilor, care vor include în activităţile didactice noile obiecte distractive şi constructive. Este important ca cei mici să deprindă din joc şi joacă ce înseamnă munca în echipă, responsabilitatea, altruismul, respectul faţă de colegi sau „adversari” şi nu în ultimul rând, să socialieze. Suntem sigure că surpriza pe care le-am oferit-o a avut un impact pozitiv pentru preşcolari, mai ales că pe chipurile lor radia încântarea. Emoția din ochii celor mici reprezintă cel mai preţios „mulţumesc” pe care-l putem primi.” a declarat Alexandra Huţu, consilier parlamentar.

Prezenţa materialelor didactice şi a jucăriilor cât mai diverse în grădiniţe trebuie să devină un lucru normal, pentru ca educatorii să poată implementa cele mai bune programe necesare dezvoltării armonioase a copiilor.

4-2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *