FOTO! Greva foamei în fața Prefecturii, la 85 de ani

vasile-pintilii-cristesti-greva-foamei-1Un bărbat de 85 de ani, din localitatea Cristești, a intrat, joi, în greva foamei, în fața Prefecturii Botoșani, nemulțumit de faptul că nu se poate folosi de un teren care, spune el, a fost cumpărat de el din 1959. Bătrânul susține că acea bucată de grădina de unde se hrănea i-a fost luată de un consătean.

like facebookMi-a dat ceapa și usturoiul afară. Eu am acte pe grădină, dar cel care o folosește acum a șters-o de pe rol. A venit și mi-a luat terenul cu de-a sila, cu poliția”, a spus Vasile Pintilii Aursulesei.

vasile-pintilii-cristesti-greva-foameiBătrânul a fost chemat la prefect pentru a discuta asupra problemei sale. Dan Nechifor susține că acesta a mai fost la Prefectură, însă în cazul său nu există o altă soluție decât atribuirea de către primărie a altui teren.

El a lucrat un pământ pentru care a primit promisiuni că îl va primi în proprietate. Între timp, terenul a fost dat în proprietatea altei persoane, s-a emis titlul de proprietate, a intrat în circuitul civil. Am avut o discuție cu domnul primar din comună și soluția a fost să-i găsească altă suprafață alăturată din rezerva primăriei”, a spus prefectul județului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *