Concluzii șocante! Șoferii care au ucis o tânără la Darabani în timpul unei curse ilegale aveau viteze amețitoare

accident la Darabani- BotosaniProcurorii care au anchetat cazul gravului accident rutier produs la Darabani în seara dinaintea Învierii au ajuns la concluzii incredibile în privința vitezei de deplasare a celor doi șoferi care făceau o cursă ilegală pe strada 1 Decembrie.

Potrivit rezultatelor anchetei, Florin Stănescu conducea un Audi A6 cu o viteză de 146- 148 km/h, în timp ce partenerul său de întrecere, Emil Bujor, conducea un Audi A5 cu o viteză de 148- 150  km/h.

Cei doi rulau cu aceste viteze în condițiile în care aveau alcoolemii de 1,50 grame la mie și, respectiv, 1,10 g la mie.

Potrivit procurorilor, întrecerea a fost organizată „cu intenţia de a dovedi fiecare calităţile autoturismelor deţinute”.

like facebookLa data de 30 aprilie 2016, în jurul orei 17.50, după ce au consumat băuturi alcoolice, inculpaţii au decis să efectueze o întrecere neautorizată pe principala arteră de circulaţie din oraşul Darabani (intens circulată la acel moment, având în vedere că era seara de Înviere), cu intenţia de a dovedi fiecare calităţile autoturismelor deţinute”, susțin anchetatorii.

În aceste împrejurări, cei doi nu au mai putut observa din timp că din sensul opus circula autoturismul VW Golf, condus regulamentar de Anda Mădălina Dănăilă , iar pe sensul lor de mers se deplasa un atelaj hipo, condus de Hriţcu Florentin şi, implicit, nu au putut evita impactul cu acestea. După ce, iniţial, între maşinile inculpaţilor a avut loc o coliziune tangenţial laterală, autoturismul lui Florin Stănescu, care se deplasa pe contrasens, a intrat frontal în autoturismul condus de tânăra Anda Mădălina Dănăilă, iar cel condus de Emil Bujor a lovit din spate atelajul hipo. În urma accidentului, a rezultat decesul victimei Dănăilă Anda Mădălina, iar celălalt ocupant al vehiculului, Dănăilă Şerban Giovani, a necesitat 70-80 zile îngrijiri medicale pentru vindecare

Stănescu, de 45 de ani, și Bujor, de 47 de ani, au fost trimiși în judecată vineri de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor”, „tentativă la omor calificat”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *