Consilier local amendat pentru că a înjurat polițiștii. Oamenii legii îl anchetau pe fiul alesului local

politist in stradaUn consilier local s-a crezut mai presus de lege şi a început să jignească agenţii de poliție care îl anchetau pe fiul său. Angajaţii Postului de Poliţie Prăjeni l-au oprit în trafic pe fiul consilierului local din comună Mihai Clipaciuc.

Pentru că a devenit recalcitrant şi a refuzat înmânarea documentelor sale şi ale maşinii pe care o conducea, oamenii legii l-au condus la postul de poliţie pentru verificări în baza de date.

like facebookAcolo tânărul şi-a sunat tatăl, iar acesta a apărut imediat şi a început să facă scandal. A insultat agenţii ce i-au cerut în repetate rânduri să aibă un comportament civilizat. Apoi a încercat să se folosească de calitatea de consilier local pentru a influenţa poliţiştii.

În cele din urmă oamenii legii l-au sancţionat cu 500 de lei pe alesul local. Acesta a ales să conteste sancţiunea spunând că nu i-a insultat pe agenţi, însă a recunoscut că s-a dus la postul de poliţie fiind chemat de fiul său. Instanţa a menţinut sancţiunea dată de poliţişti

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *