Deţinuţi condamnaţi după ce şi-au violat un coleg de celulă

dupa gratiiTrei deţinuţi au ajuns să fie condamnaţi după ce şi-au violat un coleg de celulă. Cea mai grea pedeapsă a primit-o Albert P., respectiv 7 ani de închisoare, în timp ce Constantin A şi Marin V. au primit câte şase ani de închisoare cu excutare. Aceste pedepse au fost contopite cu cele mai vechi ce le executau când au comis fapta.

Potrivit anchetatorilor, V.O. din comuna Vereşti, a ajuns în Penitenciarul Botoşani în luna decembrie 2012

fiind arestat preventiv într-un dosar de viol. Acesta violase, în vara aceluiaşi an, o femeie de 31 de ani, din satul său natal, în timp ce se întorcea de la serviciu.

Trei dintre colegii săi de celulă au început să facă glume pe seama faptei comise şi au început să îl lovească cu un băţ de care au făcut rost de la fereastra încăperii.

like facebookDupă i-au cerut să facă un duş şi pentru că acesta a refuzat, l-au dezbrăcat cu forţa şi l-au băgat în baie. Doi dintre colegii de celulă, îl ţineau, iar al treilea a întreţinut un raport sexual. Tănărul a făcut plângere şi conducerea instituţiei a sesizat procurorii. În timpul anchetei tânărul şi-a retras acuzaţiile spunând că s-a împăcat cu agresorii, însă anchetatorii susţin că acest lucru s-a întâmplat ca urmare a presiunilor făcute de agresori. Sentinţa nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava.

One thought on “Deţinuţi condamnaţi după ce şi-au violat un coleg de celulă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *