Căsătorie în grădină! Fiul unui om de afaceri s-a însurat, cununia civilă având loc în curtea casei

casatorie-iustin-ivanescuFiul unui om de afaceri din Botoșani s-a căsătorit, sâmbătă, cununia civilă a acestuia fiind oficiată în aer liber, chiar în grădina casei familiei.

Este vorba de Iustin Ivănescu, fiul patronului de la Elproex, Vasile Ivănescu, care s-a însurat, sâmbătă, cu Simona Horodincu.

Mirii și-au dorit ca momentul căsătoriei civile să aibă loc în stil american, astfel că l-au invitat pe ofițerul stării civile, Costel Gabur, să marcheze evenimentul la locuința familiei Ivănescu din zona pădurii Baisa.

like facebookLa cununia civilă au participat zeci de rude și prieteni. Ulterior, toată lumea a petrecut la restaurantul Rediu.

6 thoughts on “Căsătorie în grădină! Fiul unui om de afaceri s-a însurat, cununia civilă având loc în curtea casei

  1. Mi se pare putin abuz in serviciu. Ultima data cand am verificat Baisa era in alta unitate administrativ-teritoriala decat municipiul Botosani. O fi oficierea nula de dreot?

  2. Casa de piatra mirilor si felicitari pentru ca si-au organizat evenimentul asa cum si-au dorit! Sunt uimita insa, ca domnul Gabur a uitat in sertar extrasul de lege la care apeleaza de fiecare data atunci cand isi motiveaza refuzul de a oficia cununii in afara sediului Casei Casatoriilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *