Solicitare privind înființarea unei stații noi de tramvai. Vezi în ce zonă!

tramvai blocat3Municipalitatea are în vedere înființarea unei noi stații de tramvai, în urma unei solicitări venite de la un botoșănean. Aceasta ar urma să fie amenajată în zona industrială, aproape de blocuri. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că în bugetul de anul viitor se vor prinde fonduri pentru această investiție.

like facebookStația existentă este la Electrocontact, iar cetățenii din zonă trebuie să parcurgă o distanță apreciabilă pentru a ajunge la stația de transport public. Se solicită ori mutarea acestei stații mai aproape de zona lor ori înființarea altei stații. Au fost constrângeri până astăzi, pentru că toată investiția a fost făcută cu fonduri europene și am avut obligativitatea de a păstra forma inițială a investiției, fără a aduce alte modificări pentru a nu afecta finanțarea. Suntem în perioada în care lucrarea iese din garanție și înființarea acestei stații se poate face mult mai ușor”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

Acesta susține că suma pentru realizarea acestei stații va fi consistentă, având în vedere că o stație de tramvai presupune și amenajarea unui scuar pe medianul străzii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *