VIDEO Un şofer de la Uncle Vic, agresat în timp ce parca maşina

agresat-in-trafic-botosaniUn şofer de la restaurantul Uncle Vic din Botoşani a fost agresat în timp ce parca maşina. Incidentul a avut loc sâmbătă la prânz, în momentul în care tânărul şofer de la Uncle Vic se întorcea de la o livrare de pizza.

La intrarea în parcarea de pe Unirii, el este lovit de un alt tânăr care l-a urmărit cu maşina.

Din imaginile surprinse de camerele video amplasate acolo, se vede cum agresorul coboară din maşina sa, merge către autoturismul pizzeriei Uncle Vic, deschide portiera şi, în urma unei discuţii, îl loveşte pe cel aflat la volan.

like facebookVictima a făcut plângere la Poliţie şi speră ca oamenii legii să ia o măsură împotriva agresorului. Deocamdată, poliţiştii nu au făcut nimic în acest sens.

 

12 thoughts on “VIDEO Un şofer de la Uncle Vic, agresat în timp ce parca maşina

  1. pe cat de mare pe atat de prost!!! draga soferule daca ai facut plangere la politie….BRAVO! daca vine fraierul si te cauta pe la munca ca iti da bani, ca sa iti retragi plangerea, sa NU o faci! poate se invata minte ca data viitoare sa isi vada de treaba lui. oricum ai castig tu , mai ales cu aceste imagini. ca el multi sunt si toti ar trebui sa se gandeasca de mai multe ori….iar pt tine grasule, daca citesti comentariul meu te bag in pizdfa lu mata! _|_

  2. Acest individ e paznic la firme de paza si are un tupeu incredibil e mare cât un porc si se crede ceva!politia se poate sesiza sau soferul să depună plângere pentru a fi sanctionat!

  3. Mda….mai sunt filmari cu el prin oras cand se ia si de pietoni….Lucreaza la caslariu…merge cu muzica la maxim…jale cu el

    Ps. Si nici nu o sa ia nimeni ceva. Are geamuri fumurii fata spate parbriz. Nu ai treaba

  4. ….fara cuvinte..am mai vazut faze din astea…tot cu el…Daca nu se iau masuri degeaba puneti imagini si video…Sa mearga baiatul daca e destept in instanta sa ia niste bani , si poate atunci o sa se potoleasca…Oricum din ce stim cu totii la el in masina nu ai cum sa vezi ceva…cum zicea tipul de mai sus , are geamuri fumurii + parbriz tot. La el se pare ca e legal sa aiba peste tot fumurii , muzica ft tare…si-a pus 20 boxe in masina si nu conteaza ora el asa merge si distruge linistea publica…Revenind la subiect sper sa se ia masuri…ca asa ne trezim toti cu din astia care iti dau peste cap ca nu incap de tine.

  5. un alt smecher care se da mare in fata unui pusti , se observa foarte bn numarul masinii , sa vedem ce va face politia pt agresiune .
    GOLF3 BT69JON

  6. un jegos care trebuie pus la punct,merge mereu cu muzica data la maxim,manele toata noapte canta in capat la 1.trebuie rupt putin capul sa vada ca nu e orasul lui masa.Un linge cur!

  7. alo politia rutiera! ii trebuie anula permisul nu e prima data cand sare la bataie in trafic! un examen la spitalul 4 va da dovada ca nu are voie sa conduca! nu e prima data va ajunge sa si calce oameni pentru ca na are slanina in loc de creier!

  8. nu imi pot da seama cum poate fi atat de nesimtit si de redus mintal. indiferent ce s-a intamplat in trafic cum sa il lovesti ? cea mai josnica actiune e sa lovesti un om. nu stiu exact legea dar vreo 2 ani de puscarie cu executare s-ar potrivi perfect. si permisul anulat .

  9. Nu e ok ce a făcut baietasul, dar sa nu uitam ca șoferii de la Pizzeria asta sunt impertinenti din cale-afara in trafic. Cel puțin ăla cu Vectra B cu volan pe alături nu știe pe unde merge mașina ca nu sta unde trebuie in mașina, iar când il claxonezi sa își țină banda lui înjura si arată semne obscene. Intr-o zi eram cu fiica mea in mașina si venea cacaciosul pe contrasens, l-am claxonat si a arătat degetul mijlociu fara a se feri. Pe ăla o sa il plesnesc eu tura viitoare ca sa fie egala treaba.?

  10. GOLF 3 BT-69-JON Avem numărul de masina si proba clară a faptei ce mai asteptăm? soferul lovit de ce nu depune plângere împotriva agresorului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *