Mașinile cu gunoi ale Urban Serv vor fi primite, de joi, la Depozitul Stăuceni. Ce spune administratorul depozitului

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniProblema colectării și depozitării gunoiului din Botoșani la depozitul ecologic din Stăuceni pare să se fi rezolvat. Cel puțin asta susține administratorul societății Diasil Suceava, Anton Curelaru, care a declarat că a fost parafat contractul cu societatea Urban Serv și că de joi vor intra la depozit și mașinile de gunoi ale Urban Serv.

like facebookDecizia a fost luată în urma unei întâlniri dintre reprezentanții Urban Serv și ai Consiliului Județean cu administratorul Diasil Suceava, care a avut loc joi dimineață.

Miercuri nu s-a primit gunoiul pentru că nu era semnat contract. Acum s-a semnat cu tot cu clauze. Clauzele din contract sunt cele pe care le am în contractul de concesiune. Cantitatea de deșeuri nu am estimat-o eu, sunt cantități estimate prin proiect, prin managementul deșeurilor din județul Botoșani, iar în baza acelor s-a încheiat contractul”, a menționat Curelaru.

Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, a spus că în cele din urmă a găsit înțelegere la reprezentantul firmei care exploatează depozitul de la Stăuceni.

”Punctele divergente care se refereau la valoarea totală care trebuie garantată, referitor la răspunderea personală a directorului societății și în ceea ce privește țintele care trebuiesc atinse de operatorul depozitului s-au rezolvat în proporție de 90%. Am bătut palma iar mașinile se îndreaptă către Stăuceni”, a menționat Drelciuc.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *