Vezi ce soluție a găsit Urban Serv pentru a duce gunoiul la depozitul din Stăuceni!

maturatori-gunoieriAdunarea Generală a Acționarilor de la Urban Serv a decis, luni, să aprobe contractarea unei scrisori de garanție bancară în sumă de peste 390.000 lei pentru a rezolva problema colectării și depozitării deșeurilor din municipiul Botoșani la noul depozit ecologic. Suma reprezintă garantarea plății pe o lună de zile  pentru deșeurile din Botoșani, care sunt transportate la depozitul de la Stăuceni.

like facebookMi-am luat angajamentul către firma Diasil că voi semna contractul în cauză și voi asigura inclusiv garantarea depozitării deșeurilor pentru prima lună de transport pe care o fac. E vorba de o scrisoare de garanție bancară prin care îmi va reține din încasări suma 500 mii pentru constituirea garanției, ca să pot să duc gunoiul la Stăuceni. În luna în care nu am plătit îmi execută scrisoarea.”, a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv Botoșani.

Operatorul de salubritate a fost nevoit să sisteze, vineri, colectarea deșeurilor, după ce administratorul depozitului Stăuceni, Diasil Suceava, a cerut societății Urban Serv un avans de aproape 10 miliarde lei vechi pentru depozitarea gunoiul la groapa ecologică.

 

 

One thought on “Vezi ce soluție a găsit Urban Serv pentru a duce gunoiul la depozitul din Stăuceni!

  1. Ma baieti!
    Groapa de la Stauceni e gata de 2 ANI!!!!!!!
    In 2 ANI de zile n-ati fost in stare sa va ganditi cum va fi?????????
    Asta e valabila pentru toti cei care iau decizii in Botosani, nu stiu primar, consiliu local, judetean, etc.
    Acum stam cu mormanul de gunoi adunat la rampa. DAR banii pentru salubritate i-am dat.
    Sa va fie RUSINE!!!! daca aveti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *