A devenit obsedat de o femeie şi i-a terorizat familia. I-a spart geamurile la apartament şi a murdărit pereţii

geam spartUn bărbat a făcut o obsesie pentru o femeie şi a început să o terorizeze pe ea, dar şi pe membrii familiei acesteia. El încerca din răsputeri să o convingă pe noua sa „iubită” să divorţeze şi să fie cu el.

Dumitru T. de 63 de ani, a cunoscut-o pe Luminiţa B., în timp ce aceasta era vânzătoare la un magazin. La un moment dat, femeia l-a rugat să o ajute să transporte nişte mobilă.

like facebookEl s-a conformat, însă, la scurt timp, a vrut o relaţie cu ea, deşi femeia avea familie. A început să o caute la locul de muncă, femeia mutându-se la un alt magazin. Apoi a început să îi trimită scrisori ameninţătoare soţului victimei şi o teroriza pe femeie cu telefoane.

La un moment dat, bărbatul a aflat unde stă şi a început să îi spargă geamurile. Pentru a demonstra anchetatorilor că el este autorul distrugerilor femeia şi-a montat pe exteriorul apartamentului camere de supraveghere. Pe imagini s-a putut observa cum bărbatul este autorul infracţiunilor. Acesta arunca cu bucăţi din pavaj şi, potrivit anchetatorilor, exista riscul ca pe lângă geamurile sparte să fie lovite şi persoanele din interior. Când nu spărgea geamurile, bărbatul aplica alte metode, murdărea pereţii blocului cu ulei ars.

După ce s-a interesat cine este urmăritorul ei, femeia a aflat că este vorba despre un bărbat pensionat, divorţat, fără locuinţă şi cu „antecedente”, el având mai multe victime la activ.

În timpul procesului, Dumitru T. nu a dorit să îşi facă apărare, însă a fost de acord să despăgubească femeia cu sumele cerute de aceasta, respectiv 5.000 de lei daune materiale şi 15.000 de lei daune morale.

În cele din urmă a fost condamnat la doi ani de închisoare, sentinţa rămând definitivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *