FOTO Tâlhărie ca în filme. Patroana unui magazin târâtă cu maşina de două persoane ce au prădat-o

femeie talharitaO femeie a ajuns să fie tâlhărită în ziua mare pe o stradă din municipiul Botoşani, iar hoţii au târât-o sute de metri cu maşina. Ramona C., de 36 de ani, a scos, miercuri după amiază, o sumă de bani de la un bancomat din zona Griviţa şi apoi s-a dus la magazinul pe care îl deţine împreună cu soţul ei, în zona Donici. A parcat maşina în faţa magazinului, însă nu a încuiat-o bazându-se că se află în raza vizuală a soţului care era în magazin.

O maşină a tras paralel cu autoturismul său, iar o femeie a coborât deschizând portiera autoturismului parcat şi a început să caute prin maşină. Soţul patroanei a observat şi a ieşit afară prinzând femeia de mână, însă aceasta s-a tras şi a fugit spre maşina cu care a venit.

like facebookRamona C. a ieşit şi ea afară şi a încercat să o oprească, însă a fost prinsă de mână de un bărbat din maşina hoţilor şi târâtă câteva zeci de metri. În tot acest timp hoţii au încercat să îi fure un ceas pe care aceasta îl purta. La un moment dat, bărbatul i-a dat drumul femeii şi aceasta a anunţat salvarea şi poliţia.

Patraoana a ajuns la spital cu escoeriaţii pe mâini şi pe picioare.

7 thoughts on “FOTO Tâlhărie ca în filme. Patroana unui magazin târâtă cu maşina de două persoane ce au prădat-o

  1. Usor usor siguranta cetateanului va fi o amintire ,cat la cei care ar trebui sa patruleze in zonele ru famate unde grupuri de tineri asi petrec mai tot timpu
    e o iluzie . Osa apara em motive doar sunt putini pros dotati , si in ultimul rand si ei au familii sa trebuie sa fie mai retinuti in interventi .Suntem unu un oras ci o tara de cacat.

  2. Si magistrații au vina in tot ceea ce se întâmplă. Pe mulți ii lasă în libertate din lipsa pericolului social chiar și pentru tâlharii, iar dacă nici tâlharii nu prezintă pericol, atunci cine? Așadar ,da suntem o tara de rahat!

  3. D-le primar, la ce mai sunt platiti maidanezii astia din Politia Locala din banutii nostri? In Parcul Tineretului si prin centrul istoric e ca-n jungla. Te temi sa iesi din casa, te temi sa te duci la servici, sa-ti trimiti copii la scoala. Se drogheaza pe la orice colt, fura in ziua mare triciclete de prin parc….la ce folos acele camere de supraveghere? Ce atitudine luati d-le edil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *