FOTO! Accident în zona Stadionului. Fetiță de patru ani, lovită de un taxi

accident trecere pietoni stadion stefan luchian 1Accident cu victimă, marți seară, în zona Stadionului muncipal. O fetiță de patru ani a fost lovită în plin de un taxi, pe strada Ștefan Lunchian, în zona Sadionului municipal, în momentul în care traversa strada pe trecerea de pietoni.

like facebookCopila era cu bunica ei, care se afla la distanță de nepoată pe un alt trotuar. Aceasta a traversat strada pe trecerea de pietoni pentru a ajunge la femeie, însă a fost lovită de un taxi, condus de Popa Ioan, de 24 de ani.

În urma impactiului, fetița a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la spital. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care a stabilit că șoferul se face vinovat. El va fi cercetat pentru vătămare corporală in culpă.

accident trecere pietoni stadion stefan luchian

accident trecere pietoni stadion stefan luchian 2

 

3 thoughts on “FOTO! Accident în zona Stadionului. Fetiță de patru ani, lovită de un taxi

  1. Ca si ionuț din bucuresti bunica bea bere pe banca ,pe ala mic il mănâncă câinii si noi toti ii plătim lui taic_su milioane de euro asa si in acest caz cum bunica lasă un copil de 4 ani singur??? Si soferul tras la răspundere din culpa???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *