Acces gratuit la piscina Sport Relax pentru copiii de la centrele de plasament din Dorohoi

piscina sport relax zaicesti botosaniCopiii de la centrele de plasament ,,Floare de Colț’’ și  ,,Casa Mea’’ s-au bucurat astăzi de activitățile organizate de  Sport Relax  Zăicești.

,,Le-am oferit acestor copii accesul la baza noastră sportivă și     ne-am bucurat împreună cu ei. Este minunat să-i vezi cât de încântați sunt de activitățile organizate de noi’’, a declarat Vasile Andrieș, coordonatorul clubului și profesor la Școala nr 6 ,,Grigore Antipa’’ Botoșani.

like facebookCopiii au avut parte de bălăceală în piscina interioară, sărituri  la corzile elastice, topogane gonflabile, tiroliană, dar și de o gustare oferită de Sport Relax.

7 thoughts on “Acces gratuit la piscina Sport Relax pentru copiii de la centrele de plasament din Dorohoi

  1. Mi se pare o idee foarte proasta. Domnule Andries, eu si cativa prieteni de ai mei avem abonament la piscina dvs pentru lectii de inot pentru copiii nostri. Dupa ce am vazut articolul sunt decis sa nu imi mai duc copilul acolo deoarece nu mi se pare normal ca noi sa platim abonament pentru o piscina curata si conditii foarte bune si dvs sa aduceti acest gen de copii cu mai stiu eu ce boli iar dupa aceea copiii nostri sa se scalde in aceeasi apa.

    1. Imi este frica si rusine ca respir acelasi aer cu tine … stimate domn „iii”- cu siguranta esti „purtator de infectie jegoasa caracteriala” Trag nadejde ca nu sunt multe cazuri ca tine si ca nu e epidemie de nesimtire . Fereasca Dumnezeu … dar si copiii tai ar putea ajunge „orfani” oricand… nu stii ce iti poate rezerva viata . Felicitari Vasile Andries! Frumos gest, frumos suflet!

  2. Dupa aceleasi principii, nu ar trebui sa pleci nici la mare . Cred ca patronul nu se supăra daca pierde un astfel de ,, client,,. Felicitări dn Vasile.

  3. Mare boier esti domnule…si eu am copilul inscris acolo insa nu fac discriminari…acea apa, in cazul in care nu stiti, se trateaza, lunar se fac analize asupra parametrilor apei. Toti copiii au dreptul la un pic de compasiune, mai ales cei de la centrele de plasament care nu au parinti. Atunci cand mergi la o piscina publica…ce fel de oameni intra in acea apa? Mare snob esti…oameni ca dumneata nu ne fac cinste…
    Felicitari domnului Andries pentru initiativa si pentru toate actiunile ce le face prin intermediul centrului sau.

  4. Vă înțeleg îngrijorarea în calitatea dumneavoastră de părinte, însă vreau să clarific câteva aspecte:
    – apa din piscină este în permanență recirculată și filtrată (toată apa din piscină trecând prin filtre de 6 ori în 24 de ore);
    – apa este tratată, dezinfectată și sterilizată;
    – copiii de la centrele de plasament au fost în fiecare an la noi și nu au fost probleme;
    – oricine intră în piscină face mai întâi duș;
    – noi înșine am intrat în piscină pentru a putea să asigurăm supravegherea.

    În plus, față de toate acestea în următoarea perioadă toată apa din piscină va fi înlocuită, aspect programat anterior și fără legătură cu accesul copiilor din centrele de plasament, în luna septembrie baza fiind închisă pentru curățenie generală.
    Vă mulțumim pentru înțelegere și așteptăm copilașii la noi, pentru că suntem preocupați ca totul să fie bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *