S-a urcat beat criță la volan și a fost oprit de trecători. Șoferul circula pe sensul opus de mers pe o stradă din Botoșani

masina de politie cu girofar noapteaInconștiență maximă din partea unui ”stranier”. Acesta s-a urcat beat criță la volan și circula pe sensul opus de mers a unei străzi din Botoșani.

Luni seară, pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botosani, în apropierea intersecției cu strada Primăverii, a fost găsit staționat un autoturism cu numere de înmatriculare străine, poziţia acestuia stânjenind traficul rutier din zonă.

like facebookCercetările efectuate au stabilit că bărbatul, de 57 de ani, din Botoșani, ar fi condus autoturismul respectiv, dinspre strada Bucovina către strada Primăverii, iar pe Bulevardul George Enescu a circulat pe sensul opus de mers, fiind oprit în zona intersecției cu strada Primăverii, de către mai multe persoane.

Ion Butnaru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este acum cercetat de oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *