Un tânăr din Botoșani, dat dispărut în râul Mureș. Era cu un prieten la scăldat

tineri inecati cautati de scafandri (48)Un bărbat în vârstă de circa 30 de ani din Botoșani a fost dat dispărut după ce s-ar fi înecat, sâmbătă seară, în apele râului Mureș, pe raza municipiului Arad.

Acesta ar fi mers la scăldat, alături de un alt prieten, tot din Botoșani, pe o plajă din zona Podului Traian, însă la un moment dat a dispărut în apă.

Prietenul său, în vârstă de 19 ani, a ieșit din apă și a alertat celelalte persoane aflate pe malul apei, care au sunat la 112.

like facebookPompierii arădeni au început căutările, însă deocamdată trupul bărbatului nu a fost găsit.

Cei doi bărbaţi sunt muncitori din Botoşani angajaţi la o companie din Arad.

În momentul sosirii echipajului SMURD, un băiat în vârstă de 19 ani, în stare stabilă, era la marginea apei, ieşit din râul Mureş. A fost preluat de către echipajul SMURD, i s-au acordat îngrijiri medicale, în primă fază, iar apoi a fost predat către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru transport la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Echipajul de căutare cu barcă continuă misiunea pe râul Mureş pentru căutarea celui de-al doilea bărbat, posibil înecat, din declaraţiile tânărului, un bărbat de aproximativ 30-35 de ani”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitanul George Pleşca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *