Scandal într-un bar provocat de trei tineri. Au intervenit jandarmii

jandarmi noapteaUn echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină, în noaptea de joi spre vineri, pentru aplanarea unui scandal izbucnit în incinta unui bar din Botoșani.

La fața locului jandarmii au identificat doi tineri în vârstă de 16 și 18 ani care au provocat scandalul după ce, o a treia persoană în vârstă 26 de ani, a vrut să se alăture petrecerii din local. Tinerii de 16 și 18 ani, ce făceau parte dintr-un grup mai numeros, și-au motivat gestul prin faptul că este o petrecere privată și nu mai are nimeni voie să intre, lucru cu care a treia persoană nu a fost de acord.

like facebookDupă aplanarea conflictului, cei trei au fost legitimați și sancționați contravențional cu câte 200 de lei fiecare.

În cazul producerii unor fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, Jandarmeria Botoșani recomandă cetățenilor să solicite intervenţia forțelor de ordine prin apel 112, să nu răspundă provocărilor și să nu încerce să-și facă dreptate pe cont propriu, deoarece ar putea conduce la amplificarea conflictului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *