Noi razii ale polițiștilor botoșăneni. Vezi rezultatele acțiunilor!

razie politie rutiera trafic botosaniPolițiștii au desfășurat acțiuni, pe 25 şi 26 august, pe raza oraşului Săveni şi a comunelor arondate, pe linia combaterii faptelor antisociale şi creşterii gradului de siguranţă publică.

Poliţiştii din zonele de competenţă au acţionat cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi a poliţiştilor de ordine publică sau rutieri din cadrul I.P.J. Botoşani. Oamenii legii au legitimat peste 240 de persoane (24 dintre acestea fiind avertizate cu privire la comportamentul neadecvat în locuri publice) şi au controlat în trafic 107 vehicule.

like facebookAu fost de asemenea efectuate controale la 34 de agenţi economici. Cu prilejul acţiunilor au fost dispuse 103 sancţiuni contravenţionale cu amenzi  însumând 56.725 de lei. Cele mai multe abateri constatate au vizat încălcarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice (58) şi a normelor de comerţ (37).

A fost de asemenea confiscată în numerar suma de 1.881 de lei, precum şi diferite mărfuri pentru care agenţii economici nu deţineau documente legale, în valoare de peste 2.300 lei.

Poliţiştii au dispus ca măsuri complementare, reţinerea a 4 permise de conducere şi a unui certificat de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor s-au desfăşurat suplimentar faţă de activităţile şi dispozitivele curente. La acestea au participat şi lucrători din cadrul IJJ Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *