Leo Grozavu, înaintea meciului cu ASA Târgu Mureş: Dacă vom considera meciul câştigat dinainte vom avea mari probleme

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a tras un semnal de alarmă, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă cu privire la meciul pe care îl va disputa cu ASA Târgu Mureş. Leo Grozavu a spus că meciul de luni va fi unul dificil chiar dacă întâlnesc o echipă ce nu a acumulat nici un punct.

like facebookTehnicianul a cerut tuturor celor implicaţi în pregătirea partidei să fie concentraţi pentru că dacă vor trata meciul cu lejeritate vor fi probleme mari.

„Eu unul suflu şi în iaurt. Nu vreau să fiu pocit dar am suficient de multă experienţă şi ca fost jucător şi ca antrenor şi ştiu că în fotbal sunt şi meciuri pe care toată lumea le vede câştigate dinainte. Ori eu nu văd aşa lucrurile.Meciul cu  ASATg. Mureş este unul dificil, şi chiar dacă ei nu au acumulat niciun punct în clasament, în ultimul meci la care noi am fost prezenţi, am văzut o echipă care a dominat meciului şi care nu a meritat să piardă. Dar acesta este fotbalul. De aceea spun că 100% ne va aştepta o partidă dificilă cu o echipă care se va închide foarte bine în apărare şi va încerca să joace mjult pe contraatac. Va trebui să fim cât se poate de conectaţi şi cred că ar fi trebuit deja să fim conectaţi la importanţa jocului. Dacă vom considera meciul câştigat dinainte vom avea mari probleme. Tg. Mureş are în componenţă jucători cu experienţă şi au un antrenor care defensiv îi organizează foarte bine. Aş vrea să mă înşel dar presmit că vom avea o partidă foarte dificilă”, a declarat Leo Grozavu.
 Partida dintre FC Botoşani şi ASA Târgu Mureş va avea loc, luni, de la ora 21.00 pe Stadionul Municipal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *