Accident filmat în timp ce se produce! Maşina unui șofer din Botoșani intră într-un camion

masina de Botosani care intra sub camionUn accident de circulaţie care se putea transforma într-o tragedie a fost surprins de camere de bord a unui camion. Evenimentul rutier s-a petrecut în judeţul Suceava, la intrare în municipiu dinspre Gura Humorului, când un botoşănean aflat la volanul unui VW Passat a pătruns pe sensul opus după ce o autoutilitară din faţa sa a frânat brusc, iar el a încercat să evite impactul.

like facebook Din sensul opus venea un camion ce a fost acroşat de autoturism, însă norocul botoşăneanului a fost reflexul şoferului de camion ce a tras dreapta de volan şi s-a răsturnat în şanţ evitând astfel un impact frontal ce putea fi devastator pentru autoturism.

2 thoughts on “Accident filmat în timp ce se produce! Maşina unui șofer din Botoșani intră într-un camion

  1. Dobitocu’ cu duba a franat intentionat ca asa fac unii marlani cand au pe cineva in spate. Din pacate astia nu sunt pedepsiti in Romania, vezi doamen nu sunt dovezi. Al naibii dobitoc ca e plina tara de din astia.

    1. Se vede clar că accidentul nu este provocat din culpă, ci intenţionat de către inconştientul dubei care a pus frână brusc, voind să să arate că e „şmecher” şi care, cu siguranţă, la un eventual proces, ar invoca faptul că cel din spatele lui nu a păstrat distanţa regulamentară. Din păcate o astfel de demonstrţie a „şmecheriei” ucide oameni nevinovaţi pe drumurile patriei. Stimate individ de la volanul dubei, ştii ce ai făcut? Ai încercat să omori nişte oameni nevinovaţi şi numai norocul lor şi ghinionul tău, bolnavule, a făcut să nu-ţi iasă. Oameni ca tine, care au probleme cu nervii, nu au ce căuta la volan, ci la puşcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *