Tragedie! Tânăr, de 33 de ani, mort în Anglia

petru mort1Un tânăr din judeţul Botoşani plecat la muncă pentru un trai mai bun în Anglia a decedat, în noaptea de miercuri spre joi. Petru Aherghelegitei, de 33 de ani, din comuna Adăşeni era plecat în Londra, Anglia, de un an şi jumătate împreună cu soţia sa.

Au venit în această vară în concediu acasă, iar de două săptămâni s-au întors la muncă. El muncea în construcţii şi ea la un hotel.

Tânărului i s-a făcut rău şi a făcut un infarct intrând în stop cardiorespirator. Nu era cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace, iar moartea sa a căzut ca un trasnet.

like facebookRudele aşteaptă acum rezultatele necropsiei pentru a afla cauza morţii. Cei doi erau căsătoriţi de cinci ani şi îşi făceau planuri să îşi construiască o casă în Adăşeni.

One thought on “Tragedie! Tânăr, de 33 de ani, mort în Anglia

  1. Astai politica guvernantilor ce sau perindat pe la putere de la lovitura de stat si pana in prezent ,pe cine intereseaza cum muncesc cum sunt tratati cei ceau migrat pentru a castiga niste bani sasi injghebe o casa sau sa poata sa plateasca taxele pentru copiila scoli superioare . Guvernanti ar trebui exilagi pentru cat rau au facut acestei tari .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *