O adolescentă a fost diagnosticată cu o boală cruntă şi are nevoie de ajutorul semenilor

andreea rotarescuDeea Andreea Rotărescu, o adolescentă frumoasă și inteligentă, cu gânduri și visuri îndrăznețe a ajuns la o răscruce şi are nevoie de ajutorul semenilor.

Povestea vieții ei a început într-o familie frumoasă și iubitoare. Timp de 16 ani, viața ei s-a desfășurat normal, între micile griji pentru teze, teste și marile visuri ale oricărui adolescent.

Pe 3 iulie 2016, timpul s-a oprit puțin în loc pentru Deea. Cel de Sus a scris acum o virgulă și câteva puncte de suspensie în povestea vieții Deei. Secundele vieţii ei au început să curgă mai repede decât în mod normal.

like facebookUn diagnostic crunt, pe care noi îl rostim mai mult în șoaptă și cu teamă: leucemie. Zâmbetul senin al Deei a încremenit pe un pat de spital. Drumul spre vindecare este lung și anevoios.
Chimioterapia înseamnă perfuzii, injecții, puncții în coloană, în șold, biopsii, hemograme. Emoții, lacrimi, durere, speranță, deznădejde, lumini, umbre, bucurii, tristețe, un amalgam de trăiri intense.

Șansele de vindecare pentru Deea sunt mult mai mari, dacă își va continua tratamentul la o clinică specializată în Italia. Costurile transferului sunt mari și depășesc cu mult puterile familiei lovite crunt de această grea încercare.

„La granița fragilă dintre viață și moarte, noi, prietenii Deei, ne rugăm pentru triumful Vieții!
Dacă mai aveți zâmbet, lacrimi, suflet, vă chemăm să fim împreună alături de Deea!  Orice bănuț contează pentru Deea! Vă mulțumim!”, se arată într-un mesaj postat pe o pagină special creată pentru sprijinul adolescentei din Dorohoi.

Cei care vor să ajute o pot face punând bani în conturile
Cont Lei RO05BTRLRONCRT0356884101
Cont Euro RO52BTRLEURCRT0356884101
Banca Transilvania Dorohoi
Cod SWIFT BTRLRO22
Titular cont ROTĂRESCU VALERICĂ – tatăl Deei (Andreei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *