Directorul unei firme care a țepuit Primăria Botoșani, bun de plată

lucrari granit bulevardDirectorul unei societăți de construcții care a tras o țeapă de aproape 100.000 de euro Primăriei Botoșani este bun de plată.

Magistrați au decis ca datoriile rămase neachitate dupa lichidarea patrimoniului firmei Nova Construct SA Iași, cea care a executat, printre altele, și lucrările de modernizare a Bulevardului Mihai Eminescu, să fie plătite din executarea averii fostei directoare a firmei, și anume Maria Gabor.

like facebookAstfel, justiția trebuie să recupereze în total de la Maria Gabor, care era și acționar la firma ieșeană, cu 25% din acțiuni, suma de 52.571.375 lei, din care 412.874 lei pentru Primăria Botoșani.

Primaria municipiului Botosani are de recuperat de la Nova Construct garanția de bună execuție pentru lucrările de turnare a betonului amprentat de pe Bulevardul Mihai Eminescu, care a fost turnat în urmă cu aproape zece ani. Lucrarea a fost de proastă calitate, iar în următorii doi ani municipalitate a fost nevoită să înlocuiască betonul amprentat cu pavele.

Nova Construct a intrat în faliment la scurt timp după moartea lui Mihai Simionescu, cel care, alături de soție, deținea pachetul majoritar de acțiuni al firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *