Incredibil! O formaţie de muzică a plecat în timpul unei nunţi. Vezi ce a făcut mirele!

nunta moldoveneaca- lautariUn cuplu de tineri din Botoșani a avut parte de o nuntă cu peripeții, după ce membrii formației pe care o angajase să cânte i-au abandonat în timpul petrecerii.

Totul s-a întâmplat în luna august a anului tercut, când Vasile Prelipceanu a hotărât să facă nunta. A contactat formaţia Orient şi a încheiat un contract. A dat 1.500 de lei avans şi diferenţa trebuie să o plătească după petrecere. Formaţia a venit pe timpul zilei, însă după cununia religioasă a plecat invocând probleme de sănătate ale saxofonistului. Astfel, mirii au rămas fără muzică în momentul în care aveau nevoie cel mai mult, la petrecere.

like facebookEi închiriaseră un cort, programaseră foc de artificii şi se pregăteau de distracție. Surpriza a fost, însă, uriașă, când membrii trupei, doi dintre ei foști participanți la concursul Românii, i-au lăsat baltă.

După nuntă, mirele a deschis un proces în care a solicitat returnarea avansului şi daune morale de 15.000 de lei. În instanță, reprezentanţii formaţiei au dat vina pe miri spunând că nu le-au pus la dispoziţie o sursă de curent sigură, fiind ceva improvizat, că i-au pus să meargă mult pe jos şi că nu le-au dat apă.

Instanţa a admis acţiunea şi a dispus ca formaţia să returneze avansul şi să plătească daunele morale.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *